За нас

Ние сме семейна фирма и всички сме спортисти. За нас летенето е начин на живот, занимаваме се с това вече почти 30 години. В началото летяхме за удоволствие, а през 2013 г. хобито ни прерасна в бизнес и така се появиха ,,Полети и приключения“Основната ни атракция са тандемните полети с парапланер, също така провеждаме и курсове за начинаещи пилоти. През останалото време запълваме програмата си с разнообразни дейности сред природата.Нeзависимо дали яздим коне или караме колела в планината или гребем в някое красиво езеро, приключението с нас е гарантирано!

Най-голямото удволетворение за нас е да виждаме усмихнати и щастливи своите клиенти. Ще се постараем да изживеете незабравими мигове и емоции с нас.

Тодор Тодоров

team member

Тандемен пилот и инструктор по парапланеризъм с 30 години опит. Бивш състезател по джудо и самбо – Европейски шампион по самбо.

Петя Гавазова

team member

Оператор на лебедка, организация и логистика. Бивша състезателка по фигурно пързаляне и участник в Олимпийски игри.

Пламен-Калоян Тодоров

team member

Тандемен пилот и инструктор по парапланеризъм. Състезател по джудо и бразилско жиу жицу. Шампион на България по джудо и самбо.

Лозьо Димитров

team member

Тандемен пилот и инструктор по парапланеризъм,кайт сърф, скейт и сноуборд. Многократен шампион на България по скейтборд и фристайл сноуборд в дисциплината Big air.Вице европейски шампион в slope style.

bg_BG